Amiért népszerű a diákmunka

hétvégi diákmunkaÚj telefonra van szükséged? Buliznál a haverokkal? Utaznál, világot látnál? Ha kevés a zsebpénz, érdemes diákmunkával kiegészíteni.

Manapság szinte jobban megéri diák munkát vállalni, mint felnőttként, tartósan alkalmazottként dolgozni, hiszen egészen kiugró órabérekkel rukkolnak el a diákszövetkezetek.

Pénzkeresés, tapasztalatszerzés, kapcsolatépítés diák állás által

A diákmunka szinte divattá vált, s amellett, hogy jó pénzkereseti lehetőséget nyújt a diákoknak, új emberekkel ismerkedhetnek meg, barátokra tehetnek szert. Ennél azonban fontosabb, hogy az iskolaszövetkezeteken keresztül vállalt munkának köszönhetően a munkaerőpiacra való valódi belépés előtt tapasztalatot szerezhetnek a fiatalok, s később jövedelmező kapcsolatokat építhetnek ki. A meki diákmunkákra is igaz ez: számtalan történetet hallottunk már arról, hogy a sültkrumpli-sütögetőként vagy kasszásként kezdő meki diákmunkás hosszú távon is a népszerű gyorsétteremláncban helyezkedett el, s ma már üzletvezetőként dolgozik ott. Népszerűek a magas órabért ígérő hostess diákmunkák, az iskolával összeegyeztethető hétvégi diákmunkák és mozi diákmunkák. Mivel a diák szövetkezetekben rugalmasan lehet változtatni a munkahelyeket, a diákok számos munkával megismerkedhetnek, és kiválaszthatják a hozzájuk leginkább passzolót. Nem mellesleg, jól fizet a diákmeló. A részletekről a www.furgediak.hu oldalon tájékozódhatsz.

Comments are closed.