Szolgáltatás

Raklapot a PP Budafoktól

ujrahasznositott-raklapA 21. században egyre nagyobb, de sajnos még nem elég jelentős tért nyert a környezetvédelem kérdése. Nem bánhatunk pazarlóan a Föld erőforrásaival, mert néhány évtizeden belül súlyos következményekkel jár majd a károkozás (nem beszélve a már ma is tapasztalt pusztításról). Így aztán különösen fontos, hogy ne terheljük feleslegesen környezetet. Ez a felfogás érvényesülhetne a raklap adás-vételben is. Nem véletlenül foglalkozik több cég raklap felvásárlással, hiszen a sokak által hulladéknak gondolt eur raklap vagy egyutas raklap még könnyedén rendbe hozható. (tovább…)

Egyutas raklap vagy UIC-EUR?

A raklapegyutas raklapokról olykor nem is olyan egyszerű megállapítani, melyik csoportba is tartoznak. Egy kis segítség mindenkinek jól jöhet: Miben különbözik az egyutas raklap az UIC-EUR raklaptól? A legjelentősebb különbség a méretekben rejlik. Míg az UIC-EUR raklap 800×1200-as méretben, szabvány szerint készül, addig az egyutas raklap különböző méretekben, akár egyedi megrendelések alapján is gyártásra kerülhet. (tovább…)

Kényelmes és költséghatékony iroda bérlés

iroda bérlés

Szívesen dolgozna egy olyan irodában, ahol nem kell foglalkoznia a felesleges és nem kívánt költségekkel, ahol nem kell egyéb mással törődnie, mint hogy élvezze a nyugalmat és a teljes kiszolgálás kényelmét? Ez esetben igényeit tökéletesen lefedik a szolgáltatott kiadó irodák. Egy ilyen iroda bérlésével ugyanis olyan kiegészítő szolgáltatások is benne foglaltatnak a kiadó iroda bérleti díjába, mint például a postázás, takarítás, különböző irodai és adminisztratív feladatok.  (tovább…)

Használtruha nagykereskedést keres?

Egyre inkábbbálás ruha növekvő számban vannak jelen országunkban a használtruha kereskedések. Szinte nem is látni olyan utcát, ahol ne lenne legalább egy használt ruhát értékesítő üzlet. Mindez a használt bálás ruha iránti bővülő keresletből adódik. Miért is venne meg az ember újonnan egy blúzt több ezer forintért, amikor kilós áron, igaz használtan, de pár száz forintért is megszerezheti? Főleg ha még minőségben is magasabb értéket képvisel.  (tovább…)

Kiadó raktárak több típusa egy helyen

A kiadó raktkiadó raktárárt keresők vagy bérelhető raktárral rendelkező tulajdonosok, üzemeltetők igényei találkoznak a www.raktarkereso.info oldalon. A honlapon az érdeklődők számos kiadó raktár hirdetése közül válogathatnak, legyen szó környezetbarát besorolású zöld raktárról, a legmagasabb szolgáltatási minőséget képviselő A kategóriás raktárról, az igényeknek ugyancsak megfelelő B vagy C besorolású kiadó raktárról(tovább…)

Fűtéskorszerűsítés a Mechanicalart.hu -tól!

Cégünk több éves tapasztalattal vállalja a régi fűtési rendszerek korszerűsítését, átvizsgálását! Fő tevékenységünk az Épületgépészeti és gépészeti kivitelezés, fűtéskorszerűsítés, távfelügyelet, automatizálás és számos szükséges kiegészítő szolgálta

Egyutas és EUR raklap gyártás

A szállítmányozásban résztvevő cégeknek gyakran kell raklapot beszerezniük. Csakis a megfelelő minőségű darabok jöhetnek szóba, mert értékes és súlyos terhet szállítanak. Nem fordulhat elő, hogy gyengeség miatt összetörik, az óriási kárt okozhat.

Pénztárgép, kassza vásárlás

Jota, Sento, Mini és társaik – ezek a Laurel legnépszerűbb pénztárgépei. A vállalat elsőként kapta meg online kasszák gyártására az engedély. A cég termékei már több tízezer helyen működnek az igényeknek megfelelően. Az online pénztárgép rendelés fol

Egyutas raklap vásárlás

Rég elmúltak azok az idők, amikor az egyutas raklap nevéhez hűen egyszer használatos volt. Mára a vásárlói igényekhez igazodva a EUR-hoz hasonló nagy terhelhetőségű raklapok ezek. Gyakran jobbak, mint az EUR szabvány, de legalább olyan megbízhatók. A

Bőrbútorok gyártása

Bőrbútorok közvetlen a gyártótól, óriási kedvezmények, verhetetlen árak. A LEATHER-EXPRESS Kft több éve bőrbútorok gyártásával foglalkozik. Itt biztosan mindenki megtalálja az egyéniségének és ízlésének leginkább megfelelő darabot. Nagy tapasztalat