Pénz, üzlet

Miért hasznos a hitelkalkulátor?

hitelkalkulatorMindent tud a hitelekről? Elolvasta a tájékoztatókat és felkészülten képes választani? Ha így van, ne töltsön feleslegesen időt azzal, hogy átvizsgálja az egyes bankok hitelkalkulátorait, hanem látogasson el a www.hitelvalaszto.hu honlapra, amely ötvözi a különböző hitelkalkulátorok előnyeit.

Hitelválasztás egyszerűen

A portálon több pénzintézet ajánlata szerepel, és pár adatot megadva gyorsan átláthatja, hogy melyik a legkedvezőbb önnek. Legyen szó szabad felhasználású hitel kalkulátorról vagy ingatlan hitel kalkulátorról, a hitelkalkulátor működéséhez elég megadnia néhány adatot. Csupán arra van szükség, hogy leírja, mennyi időre mennyi pénzt szeretne felvenni, és mennyi a havi nettó jövedelme, és máris látja a különbségeket az ajánlatok között.

A hitelválasztó előnyei

Működnek más, a hitelvalaszto.hu-hoz hasonló honlapok, ám emellett szól, hogy valóban aszerint listázzák az ajánlatokat, hogy az érdeklődőnek a leginkább segítsenek, nem pedig aszerint, melyik partner fizet többet. Márpedig a hitelfelvételkor fontos, hogy objektív, valós tények alapján döntsön az egyén, hiszen százezrek, milliók takaríthatók meg a gondos elhatározással. A bankok versenyt futnak egymással azért, hogy a lehető legjobb személyi hitel- vagy ingatlankölcsön-ajánlatokkal álljanak elő, a hitelkalkulátorok pedig a legfrissebb ajánlatokat mutatják meg egyszerre. Csak győzzön válogatni!

A diákmunka nyáron

furgediak-diakszovetkezetMár a tanév alatt, és különösen nyáron sok középiskolás, főiskolás vagy egyetemista vállal diákmunkát. Ennek több oka lehet: sokaknak a megélhetéshez van szüksége a diákmunka által megkereshető nem kevés pénzre, mások szórakozásra, szabadidőre költenek. Mivel a különböző iskolaszövetkezetekben sokféle diákmunka közül választhat a diák, sokan amolyan szakmai gyakorlatként tekintenek a diák állásra. A komoly, komplex feladatok okán remek kapcsolati hálót alakíthat ki a diák, nem egy és nem két sikertörténet szól arról, hogy a fiatal a diákmunka szövetkezeten keresztül kezdett dolgozni, majd néhány hónap elteltével, vagy valamivel később, a tanulmányok befejezése után felvették a céghez. A diákszövetkezetek többsége hosszú évek óta végzi a munkáját, így nagy rutinnal talál a diákokhoz minden szempontból illő állást.

(tovább…)

Miért döntsön a személyi hitel igénylése mellett?

személyi hitel kisokosA személyi hitelek különböző típusait ismerjük. Kedvelt megoldás az adósságrendező személyi hitel, amely arra szolgál, hogy egyszerűsítse a már meglévő kölcsöntörlesztéseket. Ebben az esetben a meglévő összes kölcsönt kedvezőbb konstrukcióval válthatjuk ki, ráadásul akár a kiváltott kölcsönökön felül is kérhető összeg. (tovább…)

Ez a számlacsomag a bajnokOKÉ

AXA oké bankszámlaHa Ön is azok közé tartozik, akik szeretik minél inkább mobiltelefonon keresztül bonyolítani az ügyintézést, figyelemre méltónak találja majd az AXA Bank OKÉ bankszámlacsomagjait. A számlatípust választók díjmentesen tölthetik le a MobilosOké alkalmazást. Az applikáció lehetővé teszi, hogy a használó havidíj nélküli szolgáltatás keretében bárkinek utaljon, s csupán a mobilszámát kell megadnia. (tovább…)

Használtruha nagykereskedést keres?

Egyre inkábbbálás ruha növekvő számban vannak jelen országunkban a használtruha kereskedések. Szinte nem is látni olyan utcát, ahol ne lenne legalább egy használt ruhát értékesítő üzlet. Mindez a használt bálás ruha iránti bővülő keresletből adódik. Miért is venne meg az ember újonnan egy blúzt több ezer forintért, amikor kilós áron, igaz használtan, de pár száz forintért is megszerezheti? Főleg ha még minőségben is magasabb értéket képvisel.  (tovább…)

Clear Admin Számlázó program

Nagyon egyszerű ingyenes számlázó, amit már több tízezer cégnél használnak. Vehetünk hozzá kiegészítő modulokat is, de nem kötelező.

Premium banking befektetések, tudnivalók

Premium banking lehetőséghez ragadja meg Ön is a Concorde ajánlatát! A befektetési alapok részleteiről az oldalon bővebb elemzést talál. Az efféle befektetési alapok a rugalmasságuk miatt rendkívül jó lehetőségekkel kecsegtetnek. Továbbá, ha adóment

Rt alapítás infotár

Az Rt forma nagy presztizst biztosít, azonban a követelmények is magasabbak, mint pl.: kft esetében. A részvénytársaság rendelkezésére bocsátott alaptőke vonatkozásában is sokkal szigorúbb igazolását írják elő a jogszabályok. Az rt alapítás egyik leg

Offshore cégek bejegyzése

Mire használják rendszerint az offshore cégeket? Melyek a leggyakrabban választott offshore cég helyszínek? Mennyi időt szükséges általában az offshore cégalapításhoz? Cipruson történő offshore cégalapításhoz mennyi törzstőke szükséges? Számos állam

KVG Ügyvédi Iroda: offshore, felszámolás, adóellenőrzés

Ügyvédi parxisunk nagyrészét ügyfeleink gazdasági tevékenységének jogi támogatása teszi ki. Képviseljük továbbá ügyfeleinket adóhatósági eljárásokban, adóoptimalizálási terveiket adójogi tanácsadással segítjük, esetleges adóellenőrzési képviseletet l