Hitelkártyák, bankkártyák

Hol igényeljen hitelkártyát?

hitelkártya igénylésManapság könnyen és gyorsan lehet hitelkártyát igényelni, a Citibanknál online ez még egyszerűbb, mint gondolná. Azt tudta például, hogy a hitelkártya igényléséhez nem is kell számlát nyitnia, a számlán pénzt elhelyeznie vagy a bankhoz utalnia a fizetését? Elég, ha a hitelbírálat során megfelel a feltételeknek. A hitelkártya használatával a bank pénzét költheti, míg megérkezik a fizetése vagy kamatozik a saját pénze.  (tovább…)

OKÉ vállalkozói bankszámla

vállalkozói számla

Napjainkban az új cég megalapításkor muszáj alaposan tájékozódni, hogy pontosan melyik vállalkozói bankszámlát választjuk, de akár a már meglévő mikro-, kis- vagy középvállalkozás is válthat a meglévőről jobb konstrukciót kínáló vállalkozói bankszámlára. A sokféle lehetőség között nem könnyű tájékozódni, ám ha ellátogat az AXA Bank honlapjára, részletesen tájékozódhat, illetve bármilyen kötelezettségvállalás nélkül lehetősége van megadni a nevét és a telefonszámát, mely esetben a Bank munkatársai az Ön egyedi igényeinek megfelelő tájékoztatást nyújtanak. (tovább…)

Hitelkártyák – Citibank-Magyar Telekom hitelkártya

Szeretne Ön is spórolni telefonálási költségein? A Citibank és a Magyar Telekom hitelkártyájával akár 20%-ot is spórolhat telefonszámláján. Bővebb részletekért kattintson ide!

Citibank-Shell hitelkártya

A magas üzemanyag árak mellett mindig jó, ha van kedvezmény a benzin vagy a dízel árából. Ezt a kedvezményt a Citibank és a Shell közös hitelkártyája biztosítja az Ön számára! Tankolásonként 3 %-ot jóvá írunk hitelkártyáján!

Citibank hitelkártyák – hitelkártya

Ön is a legjobb hitelkártya konstrukciót keresi? A Citibank hitelkártya kínálatában megtalálhatja azt a hitelkártyát, amely az Ön igényeire van szabva. Számos lehetőség közül választhat. Hitelkártyás vásárlásai után akár 20%-ot jóváírunk az Ön számlá