hitel, hitelek

Miért hasznos a hitelkalkulátor?

hitelkalkulatorMindent tud a hitelekről? Elolvasta a tájékoztatókat és felkészülten képes választani? Ha így van, ne töltsön feleslegesen időt azzal, hogy átvizsgálja az egyes bankok hitelkalkulátorait, hanem látogasson el a www.hitelvalaszto.hu honlapra, amely ötvözi a különböző hitelkalkulátorok előnyeit.

Hitelválasztás egyszerűen

A portálon több pénzintézet ajánlata szerepel, és pár adatot megadva gyorsan átláthatja, hogy melyik a legkedvezőbb önnek. Legyen szó szabad felhasználású hitel kalkulátorról vagy ingatlan hitel kalkulátorról, a hitelkalkulátor működéséhez elég megadnia néhány adatot. Csupán arra van szükség, hogy leírja, mennyi időre mennyi pénzt szeretne felvenni, és mennyi a havi nettó jövedelme, és máris látja a különbségeket az ajánlatok között.

A hitelválasztó előnyei

Működnek más, a hitelvalaszto.hu-hoz hasonló honlapok, ám emellett szól, hogy valóban aszerint listázzák az ajánlatokat, hogy az érdeklődőnek a leginkább segítsenek, nem pedig aszerint, melyik partner fizet többet. Márpedig a hitelfelvételkor fontos, hogy objektív, valós tények alapján döntsön az egyén, hiszen százezrek, milliók takaríthatók meg a gondos elhatározással. A bankok versenyt futnak egymással azért, hogy a lehető legjobb személyi hitel- vagy ingatlankölcsön-ajánlatokkal álljanak elő, a hitelkalkulátorok pedig a legfrissebb ajánlatokat mutatják meg egyszerre. Csak győzzön válogatni!

Jelzáloghitel kiváltás a kedvezőbb feltételekért

jelzáloghitel

Nem túlzás azt állítani, hogy az elmúlt hónapokban, években a devizahitelekkel kapcsolatos események, a lakáshitelek ügye és a jelzáloghitel kiváltás lehetséges módjai domináltak a híradásokban. (tovább…)

Hol igényeljen hitelkártyát?

hitelkártya igénylésManapság könnyen és gyorsan lehet hitelkártyát igényelni, a Citibanknál online ez még egyszerűbb, mint gondolná. Azt tudta például, hogy a hitelkártya igényléséhez nem is kell számlát nyitnia, a számlán pénzt elhelyeznie vagy a bankhoz utalnia a fizetését? Elég, ha a hitelbírálat során megfelel a feltételeknek. A hitelkártya használatával a bank pénzét költheti, míg megérkezik a fizetése vagy kamatozik a saját pénze.  (tovább…)

Hitelkiváltás könnyedén

Váltsa ki meglévő hiteleit adósságfogyasztó hitel segítségével a Citibanknál. Végre könnyedén csökkentheti havi hitel kiadásait ennek a hitelkonstrukciónak köszönhetően. Lépjen most, kalkuláljon online!

Támogatások és mikrohitelek KKV-nak

Tudta, hogy az Ön vállalkozása az Európai Unióhoz való csatlakozás óta jogosult az EU által fedezett vissza nem térítendő támogatásokra? Segítünk tájékozódni, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben milyen lehetőségei vannak egy, akár most induló, váll

Lakáshitel ügyintézés

Bízza meg cégünket lakáshitele ügyintézésével és biztos lehet benne, hogy kollégánk segítségével a legjobb feltételek mellett igényelheti lakáshitelét. Jelenleg minden lakáshitel igénylést díjmentesen végzünk.