Biztonság

Baráth és partnerei

Ha szakképzett magánnyomozót keresne, akkor most megtalálta. A Baráth és Partnerei Magánnyomozó Ügynökség sok éves tapasztalatának és szakképzett munkatársainak segítségével bármilyen rájuk bízott feladattal megbirkózik. Mindezt teljes diszkrécióval

Kötelező felelősség biztosítás – kgfb

A kötelező gépjármú felelősségbiztosítás, a kgfb megkötése olykor fejtörést okoz a tulajdonosoknak. Azonban mégsem érdemes késlekedi vele, mert fedezetlenségi díj miatt jócskán a pénztárcánkba kell nyúlni. Autó nem maradhat biztosítatlan. Ezért aztán

Hörmann redőnyrács, biztonsági rács

Bizza a biztonságot Hörmann rács termékeinkre.Oldalunkon bővebb leírást talál biztonsági rács, redőnykapu,ipari redőnykapu, redőnyrács,ajtó rács, ipari redőnyrács termékeinkről.

Füstágyú

Õrzõ kamerák rengeteg típusban látnak el õrzõ rendeltetést. Alkalmazkodnak kérésünkhöz, természeti adottságainkhoz. Vehetünk rejtett kamerát amennyiben nem szeretnénk hivalkodók lenni.

Megfigyelőrendszerek/kamerarendszerek

Az őrszem digitális megfigyelőrendszerrel mindig egy lépéssel a betörők előtt jár majd! Kamerás megfigyelő rendszerek telepítése és karbantartása kedvező áron! Monsignore Security – Biztonságtechnika felsőfokon!